RangeRovers.net Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Discussion Starter #1
Hi All,

Just this morning I had a little problem with voice command system. My phone was attached via BT and I was able to make calls. When I tried to make a call via the voice command system, it kept telling me to turn on my phone when it was clearly on and connected. Anyone else have this problem?


Range Rover Sport
2007 HSE
Zermatt Silver
 

·
LIFETIME CONTRIBUTOR
2006-2009 Range Rover Sport
Joined
·
11,013 Posts
Happened to me a couple of times as well - back when I used to use the chatty voice command thingy to dial... Disconnecting and re-pairing the handset to the BT system would fix it for me. Have you tried that yet?
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Discussion Starter #3
umbertob said:
Happened to me a couple of times as well - back when I used to use the chatty voice command thingy to dial... Disconnecting and re-pairing the handset to the BT system would fix it for me. Have you tried that yet?
I tried disconnecting/reconnecting, but not re-pairing. I'll give that a try. :pray:
 

·
LIFETIME CONTRIBUTOR
2006-2009 Range Rover Sport
Joined
·
11,013 Posts
Sorry I wasn't clearer. Yes, by "disconnecting" I meant erasing Land Rover completely off the phone and pairing it from scratch as a new device (you will have to enter the 2121 code.)
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Discussion Starter #5
umbertob said:
Sorry I wasn't clearer. Yes, by "disconnecting" I meant erasing Land Rover completely off the phone and pairing it from scratch as a new device (you will have to enter the 2121 code.)
Oh, I understood. I can actually disconnect/reconnect without having to go through the pairing process.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top