RangeRovers.net Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
553 Posts
Discussion Starter #1
Moved the seat out the way to have a look at the Becm thats been giving me the FUSE 10 Failed fault pulled up the step sill to uncover the wiring loom and came accross these three wires and connection with nothing going into it hopefully someone knows what they are and what they do and hopefully it hase something to do with my annoying FUSE 10 Fault
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
649 Posts
I'd say the red wire, grey wire, and the square sensor, are not Land Rover. Possibly an old telephone installation, or a tracking device. The square sensor may possibly be a GPS receiver. The white connector may be Land Rover, prepared for a seat occupancy system that was not installed in your car.
Are there any other signs of equipment having been fitted or removed? Perhaps on the side cheeks of the centre console or on the dashboard.
Mainly I think you are on your own tracing these, but I'm not sure that even when you find the other ends that you will find a cure to the Fuse 10 issue.

Good Luck
PS, It would help if you put your location in your profile. I've gone to the trouble of looking at your previous posts, which suggest you are in Namibia. In this case it would also be useful to indicate which market your car came from. It might help get appropriate answers to current or future questions. I don't see how it can be negative for your location to say 'German car now in Namibia', or whatever is accurate.
HTH
 
1 - 2 of 2 Posts
Top