RangeRovers.net Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #1
Hohoooo! 8)

Name: Chris
born in Switzerland
living in QC Canada

Have had Series 109 SIII, Series 88 SIIa and SIII and a two door RRC in Switzerland and Greece.






In november 2008 I found a 1960 SII, I'm ruibilding now very slowly :wink:


and 10 days ago I swapped my 2002 Dodge Ram 2500 Cummins TD for a 1995 RRC County LWB Avon blue.

Her name's Pebbles, as the 1960 LR's name is Wilma :shock: `)



Now it comes:

The check-engine-light is always on, I already tried it with the trickytrick, but the code 15 is always there.



I know that it's for the Fuel-Thermistor, I checked that one, the plug was bad conected, i fixed the plug etc. but it doesn't help.

Any ideas?

Thanks and cheers from sunny and warm "hautes-laurentides", Chris
 

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #2
Ha, code 15 is gone, no "check-enigine" anymore. Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Welcome Chris!

Great pictures, specially the two door rangie somewhere in the middle of the alps (I presume)

I´ll try to send a pic of mine with the Copacabana beach as a background!

Grüsse aus Brasilien!
 

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #7
Doctor Leo said:
Oh, yours is a softdash. You need testbook. Sorry. :thumb:
:shock: Testbook like what...... faultmate?

anyway, since I tinted the rear windows, the ckeck-engine is off 8)



@ klex

yes this was in "Vrin" Kanton Graubünden Switzerland :wink:
I sold the 2 door on Corfu Island many years ago, my Dad, der nach Corfu auswanderte, just wrote me yesterday that the old Beauty is still driving around on the Island :thumb:

Cheers, Chris
 

·
Premium Member
Joined
·
1,249 Posts
Swisschris said:
Doctor Leo said:
Oh, yours is a softdash. You need testbook. Sorry. :thumb:
:shock: Testbook like what...... faultmate?

Cheers, Chris


Yeah, its what the dealer uses.
 

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #9
Thanks mate,

just got Rave CD3 for my softdash (and Disco1 etc) today, I guess I'll handle it with that for the moment.

There's only the Transmission-oillamp on (or something like that) , must be the sensor as it's allways on, after I eliminate that one, hopefully the Christmas-illumination will be off :wink: :mrgreen:

cheers, chris

 
1 - 11 of 11 Posts
Top