RangeRovers.net Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter #2
I guess i don't know how to make the pics appear without cut and pasting. Sorry. Can someone tell me how to make them appear?
 

·
Registered
Joined
·
407 Posts
Just a little help for ya, sweet truck




 

·
Registered
Joined
·
701 Posts
Your original posts included double tags including "(img)(img)and(/img)(/img)" In html (computer geek laguage :roll: ) it read it as the tag "(img)locatedin(img)http://www.blahblabhab.com/imgageofsomekind.jpg(/img) when it should have read the location as http://www.blahblabhab.com/imgageofsomekind.jpg. Basically you had two image tags "(img)(img)"and only needed one"(/img)" is just the completion or "end" tag. Vmystikilv removed those extra tags and the images from photobucket appeared instead of the ones that the forum resized (making them small). I hope that makes sense. I do this stuff for a living with HTML and website applications... Those tags aren't true HTML coding, but are pretty close.

The "()" is actuall "[]" i can't use brackets because the forum will actually read them...
 

·
Registered
Joined
·
401 Posts
very nice, still got air-ride?
 

·
Premium Member
2002-2005 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
3,622 Posts
More CO wheeling pics please. I love the Colorado.

Welcome aboard too. We appreciate your first post not being a "HELP!" post. :thumb:
 

·
LEGACY VENDOR
1995-2002 Range Rover P38A
Joined
·
2,064 Posts
I love that color, I have a milk wagon don't get me wrong I love it, but that green NICE!

Scotty
 

·
Registered
Joined
·
483 Posts
Nice motor - great pics, especially for a 1st post.

Tip - fill in your profile, especially your location as before long you will need it there.

Any as a Pommy I love having the word "GIT" on the plates!
 

·
Registered
1970-1995 Range Rover Classic
Joined
·
85 Posts
Welcome, nice lookin' Rover!

I did a double take since the plates were different. :lol:
 

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter #12
Thanks for the help about the pic posting. :thumb:

Yep air ride works just fine.

I read all the self help pages first, then registered.

I think I did fill out my profile but I'll recheck when I get some time.

The plates being different are because it was my buddies, Dads ride and his was down so he took the ride on that trip right before I bought it and had to change the plates out.

I fixed the climate control by reading all the great info I got here . Relays were burned and the notebook was on. Dealer said the AC condensor was bad and 5000.00 to replace. Yeah right!! 24.00 for three relays and all is good.

I'll post up gobs of pics of us wheeling the rover and my Jeep when I get a little more time. Stand by.

Thanks for the warm welcome, hopefully I can give advice on the things I've already fixed and make the board even better!
 
1 - 12 of 12 Posts
Top