RangeRovers.net Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter #1
I have a problem with my touch screen and associated functions.

Every three days or so I find that the touch screen has no power and all the systems associated with it do not function. Left in this state a further couple of days and my fitted Nokia phone's battery goes flat.

I can temporarily fix the problem by removing and refitting the systems 30A fuse (the fuse has NOT blown BTW). When I do this the system seems to re-boot and comes back to life (sometimes with a message that a new key has been found and that personalisation settings have been restored). The system will then be OK for a few days with all functions working as they should until I return to the car to find the system dead again.

Has anyone had any experience with problems with this system?

Another quick question. Do the two air-conditioning drain tubes originate at the same location? I want to sanitize the system but don't want to inject the cleaner up the wrong tube.

Thanks for any help or advice

The Count
 

·
Registered
Joined
·
117 Posts
Yeah it's done that to me twice. I stop the engine and get out of the car and lock it. Then I unlock it, get in and start it. Then everything works. Simply turning it off and starting it agin won't do the trick. Don't ask me why but it works.
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
Discussion Starter #3
ChipN said:
Yeah it's done that to me twice. I stop the engine and get out of the car and lock it. Then I unlock it, get in and start it. Then everything works. Simply turning it off and starting it agin won't do the trick. Don't ask me why but it works.
My problem is slightly different. My system is found to be faulty when left overnight. No amount of engine on/off or doors lock/unlock will restore the system until I pull and re-fit the fuse. :?
 
1 - 3 of 3 Posts
Top