RangeRovers.net Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Discussion Starter #1
I read the 7 page sticky, and found out others have had the problems I'm having. My car drives normally, and if I park, and come back some 20 minutes later, I find that the front of the car has raised. When I turn it on, it levels to normal height, and never does it again until I park and leave it there. I read that the non-returne valves may be the problem, or the module that goes in the valve block. My question is to the people that have experienced this symptoms: Could you fix the problem??, and what did you do??
Thanks a lot
 

·
Registered
Joined
·
151 Posts
Start by replacing all your O rings in the EAS valveblock. You can order them trough Dennis, aka Rover Renovations. That´ll solve at least half your problem. From there on, move forward..
 

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Discussion Starter #3
Thanks. I 'm currently using a second valve block I got from a guy. I rebuilt mine, but when I tried it, the pump was working but air was escaping thru some sort of filter that is next to the airlines in the valve block, so I ordered the seal from Dennis. I'm going to install it next week, and see if it works.

I read the whole post (7 pages) regarding the EAS, and found this is a recurring symptom (front goin up when parked) and also saw some post of people that changed or overhauled the valve block only to have those symptoms again.
Maybe someone can shed a light on that??

Thanks
 
1 - 4 of 4 Posts
Top