Range Rovers Forum banner

Blower Motor

9928 Views 22 Replies 9 Participants Last post by  rtkraken
First, I want to say thanks to everyone who posts here, I have been able to find the answers to all of my questions the past 5 years without having to register or post - so thank you

The car, 2000 P-38 4.0

Now, for the problem: The air conditioning system is not working anywhere near as good as it should! I have a left hand blower motor that is not running and my wife is complaining as we live in the Mojave desert
- Pollen filters are on order - I cleaned the ones in there until they arrive - they were filthy
-Relay 7 has been replaced after looking through the relay bin at Autozone (duralast 19899 fit perfectly)
--There appears to be only minor damage to the fuse box even though the relay was burned out.
-I checked with a test light, and there is voltage to the red wire that goes into the blower motor

Is it possible that I am not getting enough amps to run the blower through the line even though the test light goes on? it was an LED test light
Is there a way to tell if the blower motor is burnt out or if it is just a bad fuse box?

Any help on narrowing down the problem and fixing this would be appreciated. My wife loves the car and I just installed headrest monitors for the kids, so I would really like to get this fixed ASAP


Thanks
1 - 2 of 23 Posts
I have the blower for sale on my web site and there on sale this month..

Scotty
Yeah but you have them! I have so many parts I want to replace on my Rangi, just need the time.
Today I'm switching the wheels from the 18" Hurricanes back to the 16" wheels I have.
1 - 2 of 23 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top