RangeRovers.net Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
177 Posts
Discussion Starter #1
Hi Guy's,

after recently buying my newer range rover (upgraded from a P38) I've got a sensor blocked message for the cruise control.

Now, I'm thinking that a precious owner has put an autobiography front end on & I'm thinking that the sensor is blocked by the bumper as it may be in a different place on the autobiography (see photo).

Would anyone agree with me on this?

Is it possible to see the sensor as I can't see anything on mine?

Many thanks in advance

car.JPG
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
86 Posts
It is from the right side, on the picture is seems like this part of the bumper is identical with the stock bumper, could you please give us screenshot of the error? and when exactly it start complaining?
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
177 Posts
Discussion Starter #3
Ill try & get a photo tomorrow, it comes on, when I try the cruise control switch (I get cruise control not available)
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
177 Posts
Discussion Starter #4
it also says Forward alert not available when i start it up
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
177 Posts
Discussion Starter #5
Can someone show me where the sensor is on my photo?
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
177 Posts
Discussion Starter #10
I’ve had it plugged in & it’s showing code: C1A67 (forward looking sensor)
 

·
Registered
2010-2012 Range Rover MkIII / L322
Joined
·
86 Posts
seems like you have to check the wires to the sensor... so front bumper needs to be removed
 
1 - 12 of 12 Posts
Top