RangeRovers.net Forum banner

p0340

  1. 2009 5.0 Supercharged P0340 + P0345

    Range Rover Sport / L320
    Hi there, Firstly, Im new to the forum since and hoping to get some help. The car (2009 RRS 5.0 Supercharged) cut out whilst accelerating. No bang, pop or anything. It just died - Engine and battery light on. Managed to coast as far as I could to the side of the road: A slip road on a blind...
  2. Error P0340 - Camshaft Position Sensor "A" Circuit

    Range Rover Mark II / P38
    Fellow P38'rs, I've already done a bunch of work getting to where I am in this post clearing several previous codes etc... The only major replacement I have done was a new MAF sensor, otherwise all other work has been general maintenance and cleaning. My major problems have been intermittent...
  3. 4.6 2002 P0340 code

    Range Rover Mark II / P38
    Hi, a little introduction, i am a member on another forum and the guys over there are great superb and helpful, i have come over here to well ask a few questions, i know its not the done thing but i reckon i will be on here a bit more !!! i am new to owning a p38 this is the first one i have...
  4. 2009 RR Sport - Won't start - Codes P0340 & P0345

    Range Rover Sport / L320
    My 2009 RR Sport shut off while driving on the highway. I was able to restart it and drive about 3 miles before it shut off again. It was not driving properly after it first shut off. Now it won't start and and only makes one clicking sound when trying to start. I have diagnostic reader and it...
  5. P0340 and P1300

    Range Rover Mark III / L322
    hi i replaced the cam position sensor and same thing, engine starts but with misfire and low idle until engine dies. any leads or where to check i installed genuine CPS and reset the fault code but still the same misfire and fault code
Top