Range Rovers Forum banner
o2 sensor
1-6 of 7 Results
  1. Range Rover Classic
    Hi all, I'm new to the thread and to the world of Range Rovers, don't roast me too hard. I'm a long time Subaru owner and decided to make the jump to a 1994 RRC LWB. I bought it local, and it is my daily driver. It has been running fine for about 600 miles but just recently threw code 44. I have...
  2. Range Rover Mark III / L322
    Kia ora everyone, I have a new (to me) 4.4 M62 engined L322 from 2002. It has an Lovato LPG conversion, 190K on the clock, and was owned by a careful Swiss German lady for the past ten years. The other car is a 1989 Peugeot 205GTI 1.9, and I am enjoying the bipolar car ownership. I'm quickly...
  3. Range Rover Mark III / L322
    Hi All, I have a 2003 Range Rover HSE, and was getting O2 sensor fault codes, so ordered 4 new sensors online (2 pre and 2 post cat), and had my indy mechanic install them. Drove about 5 minutes, then the CEL came back on, I cleared the codes, and took about a 20 mile drive, then the CEL came...
  4. Range Rover Classic
    I had an issue with my '94 after I replaced the block. I had a knocking that sounded exactly like a rod knock, but was actually a damaged catalyst. It just so happens that the way the exhaust enters the cat, it can cause a separated matrix to clunk just like a rod knock... That was pretty...
  5. Range Rover Classic
    Installed Standard Motor Products SG130 O2 sensors $16 each on my 95 LWB Hey All, I don't see much for followup on repairs on this forum so figure I should pay back a little. I had to remove my front exhaust pipe to weld up a crack so I took the time to replace the O2 sensors. It is lots...
  6. Range Rover Mark III / L322
    Hello all...First post to the forum...I have a 2004 RR HSE 4.4...Bought it a couple months ago with 76k miles...now Im at 79K and it started showing a Service Engine Soon code for P0056...Already replaced the O2 Sensor, and had the code reset, but the same code came back after about 10...
1-6 of 7 Results
Top