Range Rovers Forum banner
connection
1-18 of 71 Results
  1. Range Rover Mark IV / L405
    Hi, I’ve had a weird issue with my 2019 Range Rover for a while now in that the 4G connection uses a ridiculous amount of data. I have the included 500MB Ubigi data plan, and when I turn it on, without touching the infotainment system, it chews through about 400MB of data in around 45 minutes...
  2. Range Rover Mark II / P38
    My 1998 P38 totally died last night when I switched the headlights to main beams - the engine died as did all electrics. After research on here, I 'jiggled' (technical term) the main power connection post on the fuse box behind the battery (shown in the photo) and heard a relay click. Sure...
  3. Range Rover Sport II / L494
    Hello everyone. Just bought a brand new 2019 RRS HSE Dynamic today and am in love with the car. However I cannot get the Apple CarPlay to work on any Apple device. So I was wondering if anyone else here has seen this issue or is it something faulty with my vehicle. Any advice would be greatly...
  4. Range Rover Mark II / P38
    Hi all, p.o. has connected two wires to ac pressure switch 2 (x312 in rave) I suspect to rig up a fan switch. But the wires now are not connected to anything.... I have a spare relay attached to the eas dryer also disconnected. And...a switch with 12v supply and 2 wires going into engine bay...
  5. Range Rover Mark II / P38
    Hi all, My EAS tank appears to loose air, as every time I start the car the pump start running for about 2 minutes & then everything seems okay. This happens if I park the car for 1 hour or more. How is the connection at the tank input made? does it have normal rubber o-rings? Pump & valve...
  6. Range Rover Sport II / L494
    Hi everyone, just wished to share the problem with IPhone Bluetooth connection on my new 2018 RRS. It is very unstable, keeps disconnecting, takes very long time to connect every time I start the car. My phone runs the latest IOS and worked fine with my previous MB car. So I guess the issue is...
  7. Range Rover Sport II / L494
    Hi everyone, I bought a WiFi hotspot for my car en lieu of the SIM card. But it keeps going dead every few days. It looks like I don't drive long-enough distances to let it recharge enough. The hotspot does have a battery-saver mode, but it turns off the device after 10 minutes of not being...
  8. Range Rover Mark II / P38
    Hello guys, I am here a while on this forum and i tried to find something about this issue but no luck. I have a problem with ABS on my p38 2.5 DSE 2001. Few second after ignition on ABS FAULT will come up and all three lights ABS, TC and Hand brake. I bought diag tool EAS Unlock V4 and tried...
  9. Range Rover Mark III / L322
    I installed the wire harness kit to my factory installed hitch. That part was quite simple and easy (for the 2010 and newer). From the beginning, I have blown the charging fuse (position 8 from the left in the rear fuse panel). I have learned to live without it, as everything else works fine...
  10. Range Rover Sport II / L494
    I have a 216 with the base sound system and every time I start the vehicle it connects, then looses Bluetooth connection (tried it with both IPhone and Galaxy and same issue). It cycles through this process 2-3 times before it connects (and stays connected) or I turn off the Bluetooth in both my...
  11. Range Rover Mark III / L322
    Hi, Would anybody be able to guide me on this issue: Battery went flat after not driving for month, jump started to get it going but now have no rev counter,speedo, temp gauge reads the right temp and then jumps to max, the indicators don't light up or tick but work outside the car, manual...
  12. Range Rover Sport II / L494
    So, AT&T’s connected car website won’t take my vin #, it gives me an error on sign up every time that I enter it. Does anybody have any experience just picking up an data micro sim from AT&T (adding the card to my current account) and just popping it in? It seems like that would work.. Sent...
  13. Range Rover Mark IV / L405
    My 2017 came withe tow package.... But I dont have the adapter ? Is it hidden somewhere or I have to buy ? Cant seem to find it online .. Thanks guys
  14. Range Rover Sport / L320
    Morning All! I finally got my self a RRS 2006 just so i could join the forums! :razz: I have done a fair bit of mechanic work but very little to RR's. First problem is the GPS has a red line through it, the sat nav works but thinks im about 200 yards away from where i actually am, any idea...
  15. Range Rover Mark III / L322
    I searched the steering angle sensor module but couldn't find any post describing the same All-Comm error message. 2004 HSE with 106K miles. Everything works fine before the problem. While I was driving down the road at about 35 MPH, all of a sudden I got the Air Suspension Inactive on the...
  16. Range Rover Sport II / L494
    saw this ad https://www.viseeousa.com/collections/tune2air/products/land-rover-range-rover-jaguar-bovee-1000-w-cable-included-bluetooth-car-kit-music-interface-adapter-for-in-car-ipod-integration in the upper corner of this site. Has anyone used this cable? Does it work as advertised?
  17. Range Rover Sport II / L494
    After traveling internationally for a few weeks, I got home to a message on the screen when I started the car (2014 RRS Autobiography) that the "battery was low." I hooked up my battery tender, and it started charging. However, at some point it seems that the car turns off the jump...
  18. Range Rover Mark III / L322
    Hello all. Since the arrival of cold weather, I've developed a slight leak at the rear connection of the air tank reservoir under the car. If the truck sits for a couple of days, the air leaks out of the tank and upon start-up the compressor turns on to fill it up again, which takes 4-5 minutes...
1-18 of 71 Results
Top